Spinvliesfolie Dakx voor onder pannendaken

Spinvliesfolie Dakx voor onder pannendaken

Spinvliesfolie Dakx voor onder pannendaken

  • Merk:Dakx
  • Model:Dakfolie
  • Leverbaar:Ja
  • € 148,32

    € 98,00

Merk: Dakx

verpakkingshoeveelheid: 75m2/rol

Breedte: 1,5m1

Gewicht:  150 g/m2

Scheurweerstand: 320N/250N

SD waarde: 0.03 mSpinvliesfolie is geschikt voor het gebruik als bouwfolie, dit komt door de goede vochtbestendigheid en de uitstekende sterkte van het materiaal. U plaatst de spinvliesfolie onder uw dakbedekking, waardoor het uw woning beschermd tegen diverse weersinvloeden, zoals regen en sneeuw, maar ook tegen stof. Bestel nu een rol folie van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Schaf spinvliesfolie en diverse andere bouwproducten aan in onze webshop

Dakgemak uit Ravenstein, in de buurt van Oss, is dé totaalleverancier voor de aannemer, dakdekker en particulier. Wij leveren uitsluitend producten van professionele kwaliteit en dat tegen scherpe prijzen. U vindt diverse soorten dakfolie in ons ruime assortiment, maar bijvoorbeeld ook:

Wij leveren deze, en diverse andere producten, uit voorraad. U profiteert hierdoor van snelle levering. Vraag nu geheel vrijblijvend onze prijslijst aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Vraag direct meer informatie aan

Wilt u graag spinvliesfolie of andere bouwmaterialen bestellen in onze webshop, maar wenst u allereerst aanvullende informatie? Neem in dat geval contact met ons op door te bellen naar 0486 41 2115, maar u kunt ook een e-mail sturen naar info@dakpancentrum.nl. Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van advies. U kunt uiteraard ook direct bestellen in onze webshop.

Real Time Web Analytics