Vogelschroten

  • ✓ 14 dagen bedenktijd
  • ✓ Leveren ook aan België
  • ✓ Gratis verzending vanaf €200


Het is zeer verstandig om vogelschroten te plaatsen wanneer u een nieuw dak gaat plaatsen. U plaatst de vogelschroten aan de onderkant van de dakvoet, zodat vogels niet onder uw dakbedekking kunnen kruipen en hier nesten kunnen bouwen. U voorkomt hiermee dus eventuele schade die vogels of andere dieren aan kunnen brengen aan uw woning. Gaat u binnenkort een dak plaatsen? Schaf uw vogelschroten dan zeker bij Dakgemak aan.

Benieuwd naar onze vogelschroten?


Vogelschroten en andere bouwmaterialen van uitstekende kwaliteit

Wij bieden enkel bouwmaterialen van uitstekende kwaliteit aan, omdat wij professionele kwaliteit en duurzaamheid van onze materialen hoog in het vaandel dragen. U profiteert bij ons dus van goede kwaliteit en dat voor een erg scherpe prijs. Ontdek de voordelige prijzen die wij hanteren en vraag volledig vrijblijvend onze prijslijst aan. U bent dan goed op de hoogte van de kostprijs van de verschillende producten, zoals kilgoten en dakpanschroeven, die wij aanbieden.

Plaats nu uw bestelling

Bestel nu de benodigde producten voor uw project bij dé bouwmaterialengroothandel voor het hellende dak uit Ravenstein, in de omgeving van Oss. Heeft u nog vragen over één of meerdere van onze producten, zoals vogelschroten of bevestigingsmiddelen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0486 41 2115 of stuur een e-mail naar info@dakpancentrum.nl.
 

Real Time Web Analytics